Aanmelden nieuwe schooljaar

Wanneer je je keuze voor onze school hebt gemaakt, kom je je persoonlijk met je ouder(s) aanmelden op onze school. De aanmeldavonden zijn op maandag 2 maart en dinsdag 3 maart 2020 tussen 17.00 en 19.30 uur.

Om te voorkomen dat jullie te maken krijgen met lange wachttijden, hebben wij de verschillende basisscholen verdeeld over de 2 aanmeldingsdagen. Mochten jullie op dat moment niet kunnen, of zit je op een andere basisschool dan de genoemde, dan ben je welkom op ieder voor jullie geschikt moment.

Dit zijn de datums en tijdstippen voor de betreffende scholen scholen:
MAANDAG 2 MAART

Octopus, Swalmen
Lambertus, Swalmen
Theresia, Boukoul

Leerlingen die instromen van groep 8 van een basisschool buiten Midden-Limburg, kunnen contact opnemen met de teamleider brugklas of leerlingcoördinator via ons algemene telefoonnummer: 0475-345700.

Leerlingen die instromen in een ander leerjaar dan de brugklas, kunnen contact opnemen met de teamleider van de betreffende leerlaag, zie hier.

Bij de aanmelding moet je de volgende documenten meebrengen:

- Aanmeldformulier (krijg je via de basisschool)
- Kopie van ID-kaart of paspoort

Indien van toepassing:
- Dyslexie- of dyscalculieverklaring
- Rapport psychologisch onderzoek

Verder mag je twee namen van kinderen opgeven bij wie je graag in de klas wilt komen. We proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden.

Begin juni hoor je of je bent aangenomen op onze school. Medio juni volgt de brief waarin staat vermeld in welke klas je bent ingedeeld en wie je mentor wordt in de brugklas. Je wordt dan tevens uitgenodigd voor de kennismakingsochtend die nog voor de zomervakantie plaatsvindt op school.

Tijdens de kennismakingsochtend zie je bij wie je in de klas zit, wie je mentor wordt en krijg je al wat praktische informatie over je nieuwe school en het brugjaar.