Deelname runs door leerlingen Lyceum Schöndeln

Bericht geplaatst op: 21-3-2019

De Lightrun( 2,5 of 5 km) op vrijdagavond 12 april om 21.00 uur in de binnenstad van Roermond. Start en finish is op de Markt. De leerlingen melden zich bij hun docent of stagiaire LO vanaf 20.30 uur op het terras van restaurant L’Union. De organisatie hoopt dat elke deelnemer voorzien is van lichtjes, slingers en andere versieringen. Het zou fijn zijn wanneer u bij de finish staat om uw kind na afloop op te vangen. Dit evenement wordt ook elk jaar drukker. Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

De Cityrun( 3,5 km) op zondag 28 april in de binnenstad van Roermond. Start 14.45 uur aan de Roerkade. We verzamelen om 14.00 uur bij het kiosk op het Munsterplein voor de warming-up. Vervolgens gaan we samen naar de start. De school schrijft uw kind in. Wij vragen een eigen bijdrage van €5,- per kind. Uw kind kan dit bij de inschrijving aan de LO-docent geven. Wil hij of zij een andere afstand lopen dient u zelf voor de inschrijving en betaling te zorgen. Gezien de drukte raden wij u aan een plek af te spreken waar u na de finish uw kind weer ontmoet.

De KiKa- Trimboeloop( 2,5 of 5 km) op vrijdagavond 24 mei op ons eigen schoolterrein. Start 2,5 km om 19.00 uur. Start 5 km om 19.30 uur. Melden op de dag zelf vanaf 18.00 uur. De leerlingen kunnen zich bij hun docent LO aanmelden tijdens de les. De school betaalt het inschrijfgeld voor uw kind, maar wij nodigen hem of haar wel uit via een sponsorformulier geld in te zamelen voor kinderen met kanker. Deze Trimboeloop wordt voor de derde keer georganiseerd en staat open voor iedereen: jong en oud, vaders en moeders, opa’s en oma’s. U kunt zich vanaf medio april via de site van de school aanmelden. Het inschrijfgeld voor ieder ander bedraagt €5, graag te voldoen aan de start en hopelijk steunt u KiKa nog extra met een vrijwillige gift in de collectebus.
Heeft u nog vragen, mail dan met de LO-docent van uw kind.

Het loopschema om thuis te oefenen vindt je hier.

Namens de sectie LO,
John Somers