Haal de wereld in huis!

Bericht geplaatst op: 23-3-2018

Buitenlandse studenten zoeken gastgezin in regio Roermond.
Eind augustus 2018 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. De studenten komen onder andere uit: Thailand, Australië, Italië, België en Brazilië! De studenten gaan naar school op Lyceum Schöndeln en kunnen niet wachten om kennis te maken met het Nederlandse gezinsleven en onze cultuur. Travel Active is in de regio Roermond op zoek naar één of meerdere gastgezinnen die het leuk zouden vinden, om een buitenlandse student een thuis te bieden.

Bent u geschikt als gastgezin?
Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio Coördinator van Travel Active.

Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

Meer informatie?
Wilt u een internationale student een Nederlands thuis bieden en wilt u van dichtbij kennis maken met de Belgische, Italiaanse, Japanse of Braziliaanse cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 7372062 of e-mail: highschoolholland@travelactive.org of via de regio coördinator: Nicole Bremmers op 06 – 37648812.

Op de website https://www.travelactive.nl/high-school-holland vindt u meer informatie over het eventueel worden van gastgezin en stellen onze internationale studenten zich voor!

Meer informatie over de schoolkosten, klik hier