Jongensteam eerste bij Survivalrun!

Bericht geplaatst op: 30-1-2018

Donderdag 25 januari heeft onze school met 3 teams deelgenomen aan de survivalrun in Sittard. Deze loop, georganiseerd door het CIOS, bestond uit ruim 5 km hardlopen met ook nog eens 33 pittige hindernissen. Zowel binnen als buiten moesten onze leerlingen in teams van 4 deze zware obstakels zien te nemen. Touwbanen, autowrakken en hooibalen waren nog maar een klein deel van de uitdagingen. Onder de modder en uitgeput kwamen ze uiteindelijk over de finish. Van de 23 deelnemende scholen is het jongensteam van Dan Heinen, Daan Verhagen, Thijs Verhagen en Noah Theunissen heel knap als eerste geëindigd!! Het jongensteam van Dennis Ronckers, Twan Swagten, Koen Moors en Evert Perquin heeft het erg goed gedaan en is vierde geworden. Het meisjesteam met Nelke Engels, Vita van den Broek, Chrissie Frenken en Fleur Leppers heeft het ondanks een blessure geweldig gedaan, zij zijn geëindigd als derde. Allemaal gefeliciteerd met deze prestatie!