Stormbaan bij O&O

Bericht geplaatst op: 5-7-2017

De derdejaars technasiumleerlingen hebben vandaag de project afronding gehouden, door de eigen stormbaancreaties te testen. Vanuit de opdrachtgever Smurfit Kappa werden de leerlingen in de laatste periode dit schooljaar uitgedaagd om een inspirerend onderdeel voor Roermond Stormt te ontwerpen. Smurfit Kappa sponsorde de materialen voor deze stormbaan. De leerlingen hebben niet alleen een hindernis gemaakt, maar tegelijkertijd ook de veelzijdigheid aan gebruiksmogelijkheden van de materialen kunnen ervaren.

Na het opbouwen van het parcours met meer dan 45 hindernissen hebben alle leerlingen alle hindernissen moeten testen. Afsluiten met een sportieve touch was bij dit mooie weer op ons terrein een geslaagde actie.
Na de materialen gedemonteerd te hebben voor recycling was dit project naar tevredenheid van het O&O-docententeam afgesloten.