Een wedstrijd voor jong creatief talent: jij misschien?

Bericht geplaatst op: 29-11-2017

Zit jij op de middelbare school en ben jij super trots op een eigen werk of dat van jouw groep? Doe dan mee aan de Antoine Gerrits Award. Een cultuur-wedstrijd waarmee jij maar liefst 500 euro kunt winnen en een bijzonder 3D geprinte trofee!

Zo doe je mee!
Via judgify.me stuur je jouw werk of act in. Deze kan bestaan uit alle vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media. Beschrijf daarbij wat je idee erachter is. Lees wel de SPELREGELSl!

Wedstrijdperiode
In de periode van 16 november 2017 tot en met 15 januari 2018 kun je je inzending plaatsen.
Vanaf 16 januari 2018 tot en met 15 februari 2018 kan iedereen stemmen op de beste inzending. Breng je stem uit en vraag al je fans om mee te stemmen!

Nominaties en winnaar
De 5 inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd. Kijk af en toe naar de tussenstand. De jury beslist uiterlijk op 28 februari 2018 wie de winnaar is en de Antoine Gerrits Award en een cheque van 500 euro ontvangt.

Wie is Antoine Gerrits?
Antoine Gerrits is de grondlegger van de Vereniging van CultuurProfielScholen. Op landelijk niveau heeft hij zich jarenlang hier en daarbuiten op een bijzondere manier ingezet om het kunst- en cultuuronderwijs voor leerlingen, docenten en schoolleiders zo goed, aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. Jullie werk en jullie plezier stond bij hem altijd voorop!