Inspirerende STOEI-avond

Bericht geplaatst op: 16-6-2017

Inspirerende STOEI-avond
Het was een avond waarin leerlingen vaak op inspirerende wijze hun inzichten, verworvenheden, tegenvallers en mooie resultaten met zo'n 65 bezoekers deelden. Het STOEI-project geeft leerlingen die dat willen en aankunnen de kans om tijdens een aantal lesuren per week, die zij naar eigen inzicht niet hoeven te volgen, zich bezig te houden met een zelfgekozen onderwerp. Zij worden daarin begeleid door een leraar die als coach fungeert. Een greep uit de onderwerpen van dit jaar: programmeren in Java, Dovahzul-taal, wapens in de Tweede Wereldoorlog, onderzoek naar linkshandigheid, de Enigmamaterie, triatlontraining, het tutorschap in de brugklas, verbeteringen in presentaties; een DMX-overschrijvend mengpaneel. Het was weer bijzonder om te ervaren hoeveel verschillende talenten de leerlingen in huis kunnen hebben.

Meer informatie over de TRIMBOE: klik hier