Inloggen
Zoeken
30-06-2020
Geslaagd voor ASM-cursus
Lo-docenten mevrouw Corstjens, mevrouw Curvers en meneer Salden zijn geslaagd voor de ASM-cursus.
lees verder
22-06-2020
Lo-lessen
Na vele weken binnen zitten, zijn onze leerlingen weer toe aan lekker sporten. Op de velden van Concordia worden de lo-lessen verzorgd door een enthousiaste lo-sectie. Ook zij zijn blij om de leerlingen weer te zien.
lees verder
19-06-2020
Beeldende vorming les
De lessen worden weer opgestart, zoals de lessen beeldende vorming. Met alle materialen op school en hulp van je docent, creëer je toch wat makkelijker je eigen kunstwerken.
lees verder
18-06-2020
Burgerschap op school
Mavo Roermond en Lyceum Schöndeln zijn beide bezig met het invullen van lessen over burgerschap. Bashir Azizi. Harry Maas en Paul van Kessel zijn nauw betrokken bij het burgerschapsonderwijs. Onderwerpen die enorm leven op een school, worden besproken.
lees verder
16-06-2020
Golfclinic voor brugklassers Mavo Roermond
De sportdocenten hadden in samenwerking met De Provincie Limburg voor een mooie verrassing gezorgd. Op de golfbaan “De Herkenbosche” konden ze een hele middag deelnemen aan een golfclinic.
lees verder
04-06-2020
Gefeliciteerd geslaagden!
Vandaag werd de cijferlijst uitgereikt aan de eindexamenleerlingen. Gefeliciteerd geslaagden! Terwijl de leerlingen onder de brug doorreden, vloog er een verrassing in de lucht om hen te feliciteren. Dat hebben ze wel verdiend!
lees verder
02-06-2020
Start bouw semi-permanente huisvesting
Vandaag zijn we begonnen met de bouw van onze semi-permanente huisvestiging! Kijk voor het gehele filmpje op Facebook of Instagram! Volg je ons al?
lees verder
02-06-2020
Schoonmaak in school
Vandaag, tijdens de "eerste schooldag" zetten we mevrouw Mennen, samen met haar team in het zonnetje. In deze tijden zetten ook zij een tandje bij en voorzien zij onder andere de toiletten en trapleuningen van extra schoonmaakbeurten.
lees verder
29-05-2020
Atletiekbaan op sportveld
Er wordt hard gewerkt aan het sportveld. Hier zien jullie de atletiekbaan die aangelegd wordt. Lees verder om te weten te komen wat er nog meer komt!
lees verder
28-05-2020
Verhuizen jullie mee?
Hebben jullie het gezien, we zijn om! Samen aan het Roer heet nu ROER College Schöndeln. Vanaf nu posten we alleen nog maar op onze schoolbrede Facebook- en Instagrampagina van het ROER College Schöndeln. Like de pagina nu om niks te missen!
lees verder
19-05-2020
Derde leesclub
Ook de derde leesclub was een groot succes, met meer dan 80 leerlingen die 8 boeken bespraken! In een andere vorm vanwege corona, maar niet minder succesvol!
lees verder
07-05-2020
Bouw nieuwe school
We bouwen letterlijk en figuurlijk aan een nieuwe school. Nieuwe tochtdeuren bij de hoofdingang en de bouw van het semi-permanente gebouw verloopt voorspoedig!
lees verder
22-04-2020
Update leren op afstand
Dinsdag 21 april heeft het kabinet kenbaar gemaakt dat de scholen voor voortgezet onderwijs hun lessen en alle andere activiteiten op school verder moeten opschorten tot in ieder geval 1 juni (effectief 2 juni i.v.m. Tweede Pinksterdag).
lees verder
17-04-2020
Vakantie!
Jullie hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie!
lees verder
15-04-2020
Online vergaderen
Afstandsonderwijs betekent ook online vergaderen. Leuk om iedereen weer eens te zien!
lees verder
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste   
Copyright Lyceum Schöndeln